Webinar:Ελληνική και Τουρκική Γλώσσα και Πολιτισμός: μία αμφιμονοσήμαντη σχέση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ομιλητές

Ιωάννης Ν. Γρηγοριάδης: Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος έδρας Jean Monnet στις Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Bilkent στην Τουρκία, Κύριος Ερευνητής και Επικεφαλής του Προγράμματος Τουρκίας στο ΕΛΙΑΜΕΠ, αρθρογράφος στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, συγγραφέας.

Μάρω Μαυροπούλου: Αφυπηρετήσασα Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνη του προγράμματος επιμόρφωσης των εξεταστών του ΚΠΓ και μέλος της ομάδας προετοιμασίας των εξετάσεων του ΚΠΓ για την Τουρκική Γλώσσα στα επίπεδα Β και Γ ως θεματοθέτρια, εξετάστρια και εμπειρογνώμων, συγγραφέας.

Σοφία Ιωσηφίδου: Καθηγήτρια Τουρκικής και Επιστημονική Συνεργάτης του ΙΜΧΑ.

Συντονίστρια

Δήμητρα Δημητρακοπούλου: απόφοιτος Σχολής Τουρκικών  Σπουδών ΕΚΠΑ, υπεύθυνη καθηγήτρια Τουρκικής Γλώσσας στις Σχολές Καπάτου

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20.00 και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το webinar, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Σας περιμένουμε όλους και όλες για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση!

    Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
    Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.