Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΕΚΠΑ

Το τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προτείνει ένα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ελληνοϊταλικές σπουδές: Ιστορία, Λογοτεχνία, Κλασική Παράδοση”, με διάρκεια 2 χρόνων.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 θα επιλεγούν δεκαπέντε φοιτητές/φοιτήτριες.

Σε όσους ολοκληρώσουν τις σπουδές τους θα χορηγηθεί ο τίτλος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις  “Ελληνοϊταλικές σπουδές: Ιστορία, Λογοτεχνία, Κλασική Παράδοση”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν φάκελο υποψηφιότητας από τις 12 Αυγούστου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Δείτε περισσότερα εδώ. https://www.ill.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_anakoinosis/prosklisi_ypobolis_aitiseon_ypopsifion_metaptychiakon_foititon_trion_gia_to_akadimaiko_etos_2024_25/

 

Το τμήμα Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προτείνει ένα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Λατινοαμερικανικές και Ιβηρικές Σπουδές” με δύο ειδικεύσεις

1) «Λατινοαμερικανικές και Ισπανικές Σπουδές» και

2) «Μετάφραση-Γλωσσολογία. Θεωρία και Εφαρμογές στην Ισπανική Γλώσσα»

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 θα επιλεγούν είκοσι φοιτητές/φοιτήτριες ανά ειδίκευση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν φάκελο υποψηφιότητας από τις 1 Απριλίου 2024 έως και τις 31 Ιουλίου 2024.

Δείτε περισσότερα εδώ. https://latinamericaniberianstud.spanll.uoa.gr/

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.