Οι Καλύτερες Παραλίες της Ισπανίας: Μια λίστα με τους πιο όμορφους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές.

Ήρθε λοιπόν το καλοκαίρι και ως ταξίδι προορισμού είναι η Ισπανία. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο όμορφους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές


1. Playa de Ses Illetes, Formentera, Νησιά Βαλεαρίδες .Μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ισπανίας, γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά και την λευκή άμμο. Ιδανική για χαλάρωση και θαλάσσια σπορ.

 2. Playa de la Concha, Σαν Σεμπαστιάν. Χώρα των Βάσκων,
  Αυτή η αστική παραλία προσφέρει ένα εκπληκτικό τοπίο με την καμπυλωτή ακτή της, καθαρά νερά και την ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης.

 3. Playa de Las Catedrales, Γαλικία .Γνωστή για τους επιβλητικούς βραχώδεις σχηματισμούς που μοιάζουν με καθεδρικούς ναούς.

 4. Cala Macarella, Μινόρκα,Νησιά Βαλεαρίδες. Μια πανέμορφη, απομονωμένη παραλία με τιρκουάζ νερά και περιτριγυρισμένη από πευκοδάση. Ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσική ομορφιά.

 5. Playa de Bolonia, Ανδαλουσία, Κοντά στο Tarifa. Μια από τις πιο όμορφες και λιγότερο τουριστικές παραλίες της Ισπανίας, γνωστή για τους αμμόλοφους και τα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Baelo Claudia.

 6. Playa de Muro, Μαγιόρκα, Νησιά Βαλεαρίδες. Μια μεγάλη αμμώδης παραλία με ρηχά νερά, ιδανική για οικογένειες. Προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες.

 7. Playa del Inglés, Γκραν Κανάρια, Κανάρια Νησιά. Μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στις Κανάριες Νήσους, γνωστή για την ζωντανή νυχτερινή ζωή και την
εκτεταμένη ακτή της.

 8. Playa de los Muertos, Αλμερία, Ανδαλουσία. Μια εκπληκτική παραλία με καταγάλανα νερά και λευκή άμμο, προσβάσιμη μόνο μέσω ενός μονοπατιού. Ιδανική για περιπέτειες και φυσιολάτρεις.

 9. Cala Saona, Formentera, Νησιά Βαλεαρίδες. Μια μικρή, γραφική παραλία με κρυστάλλινα νερά και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Ιδανική για κολύμβηση και καταδύσεις.

 10. Playa de Rodas, Νήσοι Cíes, Γαλικία. Συχνά αναφέρεται ως “Καραϊβική της Ευρώπης”, με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Μέρος του Εθνικού Πάρκου των Νήσων Ατλάντικο.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.